Eigen locatie
Vrijgezellenuitje
Reset

Een vrijgezellenfeest op eigen locatie

Gaat je vriend of vriendin trouwen en wil je die met een onvergetelijke dag verrassen. Voor de beste vrijgezellendag kies je een van onze arrangementen van DoeNederland.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een sportieve activiteit, workshops, escape rooms of citygames gecombineerd met heerlijk eten en een gezellige borrel! 

Stel hieronder jullie vrijgezellenuitje samen bij DoeNederland!

0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Het beste vrijgezellenfeest ever!

Als je dit leest heb je waarschijnlijk de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren. En dat moet natuurlijk onvergetelijk, hilarisch en super gezellig worden. Kortom, er komt nogal wat bij kijken. Wij maken het je graag gemakkelijk. Voor de beste vrijgezellendag kies je een van onze arrangementen. Sportieve activiteiten, workshops, escape rooms en citygames gecombineerd met lekker eten en eventueel een gezellige borrel. 


Heb je graag helemaal de vrije keuze? Stel dan zelf een programma samen. Kies je favoriete locatie met de leukste activiteiten en combineer deze met een lunch, borrel en/of diner. Succes gegarandeerd!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.3
Ranking your Stars! @Home
"Super leuke activiteit om corona-proof, veilig vanuit huis te doen, maar toch samen te zijn met collega's. Voorbereiding is al een leuke activiteit op zich. En je leert de andere teamgenoten nog beter kennen!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes