Recensies

Op deze pagina kun je de ervaringen lezen van de bedrijven waarvoor wij een uitje hebben georganiseerd. Wij van DoeNederland kunnen het wel van de daken schreeuwen dat wij de beste zijn, maar we vinden het ook fijn als andere dit voor ons doen. 


Ben je tevreden over ons? Zeg het voort! 

Heb je een klacht? Vertel het ons!


Hieronder enkele recensies van klanten die wij afgelopen jaar hebben mogen vermaken:

Ziggo

"Met 150 personen een zelfde activiteit doen was voor ons de grootste wens. DoeNederland heeft een Grote Spelshow opgezet waarin ze hele vernieuwende activiteiten hadden. Het strijdt element was groot en iedereen ging vol voor de winst. De locatie was goed verzorgd en de begeleiders hielpen mee aan het enthousiasme van de medewerkers van ons bedrijf. Al met al een hele geslaagde activiteit waar nog lang over nagepraat is!


Philips

“DoeNederland heeft ons enorm geholpen. Al 3 jaar op rij organiseren wij via hen ons uitje voor de BHV vrijwilligers. Vooraf is het contact heel fijn en ze geven snel antwoord op je vragen. Wij kiezen altijd voor 2 activiteiten die gespeeld worden door de gehele groep op ons eigen terrein. En als afsluiter hebben we verschillende dingen gehad zoals een BBQ en frietwagen. DoeNederland neemt het werk uit handen en komt zijn afspraken na. Ook wil ik nog zeggen dat de verschillende begeleiders altijd vrolijk en beleefd zijn.”


Rijkswaterstaat

“Wij hadden al een locatie waar we een conferentie hadden georganiseerd. We zochten alleen nog een luchtige activiteit voor het einde van de middag. DoeNederland is naar ons toegekomen en hebben daar hun activiteit Escape game gespeeld met de medewerkers. De samenwerking vooraf voorliep met de afdeling sales van DoeNederland. Wij denken volgend jaar weer aan jullie.”


Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 085 760 2556

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Zo beoordelen klanten ons

9.3
Escape Game: Save The World
"Ik ben zeer correct en vooral zeer snel verder geholpen. Ik wou dezelfde avond nog een escape room kunnen spelen en vreesde dat dit wel heel kort was om alles nog te kunnen regelen. Dankzij de vlotte website, mail en telefoontje werd alles binnen de kortste keren geregeld voor mij. Top!"

Zo beoordelen klanten ons

9.3
De Grote Spelshow
"Wat een geweldige spelshow! Wij hebben erg gelachen en ontzettend fijn dat het gewoon op onze locatie op de camping kon! Heel erg bedankt voor de leuke middag!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes