Over Uitjes-op-locatie.nl


Twee broers Istvan en Franklin die 20 jaar geleden een café begonnen en er puur voor de lol wat stepverhuur bij naast deden. Daar begon het allemaal mee, DoeNederland.nl was geboren!


DoeNederland.nl bleef groeien. Elk jaar nieuwe activiteiten in nieuwe steden en op locatie. Inmiddels zijn we 3 vestigingen Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven en een ‘broer’ rijker. Bas is er later bijgekomen als mede-eigenaar. Met zijn creativiteit is hij hét brein achter de vernieuwde en creatieve ideeën van DoeNederland.nl. Door deze kracht te combineren met de grote groep jonge enthousiaste medewerkers van DoeNederland blijven de nieuwe ideeën binnenstromen. Misschien krijg je wel een van onze event planners aan de telefoon. Zij beantwoorden graag al je vragen en kunnen op basis van jouw wensen en voorkeuren een mooi dagprogramma samenstellen.


Innovatie? Dat is voor ons het allerbelangrijkste. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten steeds weer kunnen verrassen. De inmiddels bekende escape room die je tegenwoordig veel ziet? Wij waren een van de eerste in Nederland met een escape room. We hebben ook vele citygames naar een hoger level getild. Citygames speel je namelijk door onze zelfontwikkelde app te gebruiken. Hierdoor krijgt de speler een compleet nieuwe en gave ervaring en zijn de deelnemers door de live score nóg gemotiveerder.

Door ons ruime aanbod met ruim 40 activiteiten en meer dan 100 arrangementen is er voor elk bedrijfsuitje, vriendenuitje of familie-uitje een juiste keuze te maken. 


Door alles in eigen beheer te hebben zijn wij erg flexibel en creëren wij maatwerk uitjes die compleet aansluiten bij jouw wensen.


Van een gepersonaliseerd uitje met een bedrijfslogo tot eigen vragen die verwerkt zijn in een activiteit. Of misschien juist een compleet eigen quiz met een zelfgekozen thema zoals duurzaamheid? Alles is bij ons mogelijk om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers een geweldige dag beleven en een gave ervaring krijgen waar nog lang over gesproken zal worden!

Onze kantoormedewerkers

Bram - Event Planner
Bram
Event Planner
Anouk - Event Planner
Anouk
Event Planner
Remi - Teamleider Sales en Events
Remi
Teamleider Sales en Events
Vera - Planner
Vera
Planner
Danny - Regio Manager
Danny
Regio Manager
Marloes - Financieel Medewerker
Marloes
Financieel Medewerker
Bas - Commercieel Directeur
Bas
Commercieel Directeur
Istvan - HR Directeur
Istvan
HR Directeur
Franklin - Financieel Directeur
Franklin
Financieel Directeur

Onze sfeermakers

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke