Eigen locatie
Bedrijfsuitje
Reset

UNIEK BEDRIJFSUITJE OP JULLIE EIGEN LOCATIE

Een bedrijfsuitje voor jouw afdeling of bedrijf organiseren? DoeNederland helpt jou hier bij! Wordt het een teambuilding activiteit in de vorm van een citygame of ga je voor een sportieve zeskamp? Bij DoeNederland is er altijd een geschikte activiteit voor jouw bedrijf te vinden. Eenvoudig te boeken en snel geregeld!

Plan je ideale uitje
15 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Collega’s


Op stap met collega’s?

Even een datum prikken en dan het leukste gedeelte: wat gaan we doen? Bij DoeNederland kun je echt alle kanten op. Ga bijvoorbeeld lekker een hapje eten en daarna de escape room in. Liever iets sportiefs? Wat dacht je van bubble voetbal, een te gekke activiteit die je niet snel vergeet.


Tip: Typisch vrouwenuitje

Ga je alleen met vrouwelijke collega’s op stap? Kijk dan eens bij onze arrangementen. Het Sex and the City-arrangement is geweldig om met een groep meiden te doen. Je kunt dit prima combineren met bijvoorbeeld een borrelarrangement of walking dinner.


Tip: typisch mannenuitje

Een keer geen paintball of karten, maar iets compleet anders: speel de geweldige citygame The Hangover. Dit uitje is ook goed te combineren met een stoere solextocht of een bezoek aan de bierbrouwerij (met bierproeverij uiteraard).

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.8
Steppen op locatie
"Met alle brugklassen in 12 verschillende rondes steptocht onder begeleiding van een gids van Doe Den Bosch. Zeer flexibel in de route, wat ons goed uit kwam ivm met enkele vertragingen in ons programma. Goede begeleiding van de gids, met alle begrip voor onze leerlingen. Complimenten!!!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke