Eigen locatie
Familie-uitje
Reset

Een onvergetelijke familiedag op je eigen locatie

Familie-uitje organiseren in jouw regio? Een familie-uitje plannen is een hele organisatie. Wil je lekker iets sportiefs doen of zijn jullie meer van het culturele? Wil je één dagdeel of liever de volledige dag zoet zijn? Het is niet makkelijk kiezen, maar DoeNederland heeft het wel eenvoudiger gemaakt. Hebben jullie een datum gekozen? Dan helpen wij jullie mee om de juiste invulling aan de dag(deel) te geven. Zo is het organiseren van een familie-uitje kinderspel. 

Plan je ideale uitje
10 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Een geslaagd familie-uitje

Een familie-uitje plannen is een hele kunst. Ga je iets sportiefs doen of juist cultureels? Wordt het een middag of een hele dag? Het valt vaak niet mee om het iedereen naar de zin te maken. Daarom kun je bij ons zelf je uitje samenstellen. Je hebt de keuze uit meer dan 50 activiteiten. Ga bijvoorbeeld varen en doe daarna een citygame of kies voor een speurtocht per step met een lekkere lunch. Zo stem je het programma perfect af op jouw gezelschap.


En wat gaan we eten?

Een familie-uitje is niet compleet zonder lekker eten. Begin je uitje met koffie en gebak, kies voor een lunch of sluit de dag af met een driegangendiner. Mogelijkheden genoeg!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Pubquiz (versie 2020) op locatie
"Geslaagde middag met een aangepaste versie van een pubquiz. Aangepast op de groep SW medewerkers. Goed afgewisseld met enige spelletjes die voor hilarische momenten zorgden. Vragen bleken goed te doen voor een aantal van onze medewerkers. De groepen waren ook goed gemend. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke