Zo beoordelen klanten ons

8.8
36 reviews
Uitje: 9.1
Service: 9.0
Horeca: 8.6
Locatie: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.3
Personeel: 8.2
Dhr. martin steeman beoordeelt ons met een:
9.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eigen locatie
Datum:
31-01-2021
Bedrijf / gezelschap:
4 stellen
Leuke quiz en prima te doen als alternatief in coronatijd. Goede en gezellige quizmaster die in is voor een grapje. De vragen waren goed te doen en sommige echt een uitdaging. We hebben oprecht genoten van de avond en overwegen nog een avond te boeken maar dan natuurlijk met een ander spel.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. J. Boenink beoordeelt ons met een:
9.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eigen locatie
Datum:
30-01-2021
Bedrijf / gezelschap:
eigen gezelschap
goed georganiseerd, duidelijke instructie. Wat het nog prettiger zou hebben gemaakt is als we vooraf geweten zouden hebben dat er een extra mobiel apparaat nodig was voor het invullen van de vragenlijsten enz. Verder top!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Jan van der Wegen beoordeelt ons met een:
9.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eigen locatie
Datum:
24-12-2020
Bedrijf / gezelschap:
Vesteda
In een tijd waar we allemaal op afstand van elkaar zijn, bracht deze digitale teamactiviteit ons weer even dichter bij elkaar. We hebben gelachen en vooral weer even het gevoel gehad dat we als team samen bezig waren. Leuke activiteit!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Lisa Nijsten beoordeelt ons met een:
8.8
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eigen locatie
Datum:
21-12-2020
Bedrijf / gezelschap:
IMK Opleidingen B.V.
In dit rare tijdperk is ineens alles digitaal, dan moet er een vervangende optie komen voor de kerstlunch. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op Ranking your Stars, het was onwijs leuk! We hebben heel erg gelachen en genoten.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Yvette Gietelink beoordeelt ons met een:
8.8
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eigen locatie
Datum:
18-12-2020
Bedrijf / gezelschap:
Rijnstate
Ivm Covid was het online. Dat was nog steeds wennen. Onze showmaster Sharon deed het erg leuk. Niet te nadrukkelijk aanwezig, deed leuk mee en nam de tijd. Wij hebben veel plezier gehad en dat was het doel!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Ria van Hummel beoordeelt ons met een:
9.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eigen locatie
Datum:
17-12-2020
Bedrijf / gezelschap:
JGT Leiderdorp/Zoeterwoude
Het was een leuk uitje
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. F. van Engleenburg beoordeelt ons met een:
6.8
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
N.v.t.
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eigen locatie
Datum:
14-12-2020
Bedrijf / gezelschap:
Novo Nordisk
Leuke activiteit
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. kim van moorsel beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eigen locatie
Datum:
11-12-2020
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Imke Laros beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eigen locatie
Datum:
29-11-2020
Bedrijf / gezelschap:
Vriendengroep
Leuk uitje, coronaproef thuis op de bank. En toch iedereen kunnen zien en spreken via zoom. Na het spel konden via zoom naborrelen tot in de late uurtjes.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. B Peeters beoordeelt ons met een:
8.8
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eigen locatie
Datum:
28-11-2020
Bedrijf / gezelschap:
Escaping diaper duty
Ik ben zeer correct en vooral zeer snel verder geholpen. Ik wou dezelfde avond nog een escape room kunnen spelen en vreesde dat dit wel heel kort was om alles nog te kunnen regelen. Dankzij de vlotte website, mail en telefoontje werd alles binnen de kortste keren geregeld voor mij. Top!
Zou je ons aanbevelen
Ja

Zo beoordelen klanten ons

8.8
Ranking your Stars!
"In dit rare tijdperk is ineens alles digitaal, dan moet er een vervangende optie komen voor de kerstlunch. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op Ranking your Stars, het was onwijs leuk! We hebben heel erg gelachen en genoten."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke