80's, 90's en 00's Quiz 80's, 90's en 00's Quiz
Programma
Prijzen
Reviews (6)
Veelgestelde vragen

Stap terug in de tijd en dompel jezelf onder in de gouden jaren van de 80's, 90's en 00's met onze sensationele 80's, 90's en 00's Quiz! Verzamel je vrienden, collega's of familie en bereid je voor op een onvergetelijke reis door de tijd vol nostalgie, plezier en competitie!


Bij onze interactieve quiz draait alles om teamwork en spanning. We verdelen de groep in teams van ongeveer 5 personen, zodat je samen met je vrienden de kans krijgt om je kennis te testen en herinneringen op te halen aan de meest iconische momenten uit deze decennia.


Dankzij onze moderne quizknoppen en software bieden we een breed scala aan spelvormen aan, zodat geen enkel moment saai zal zijn. Van snelle vragenrondes tot uitdagende puzzels, onze quiz heeft voor elk wat wils!

Herinner je je het razend populaire programma "5 tegen 5" nog? Nu is het jouw kans om zelf deel te nemen aan dit programma en te laten zien wat je in huis hebt! En wie kent het legendarische "Rad van Fortuin" nog? Stap op het podium en draai aan het rad voor geweldige prijzen!


Maar dat is nog niet alles! Onze quiz zit boordevol verrassende onderdelen die je terugbrengen naar de hoogtijdagen van de 80's, 90's en 00's. Wat dacht je van ‘Can you feel it?’ Durf jij het aan om je handen in de voeldoos te steken en te raden welke gadget uit de jaren 90 je voelt? Bereid je voor op een stortvloed van 'ohja'-momenten en deel mooie herinneringen met je team!


En als klap op de vuurpijl sluiten we af met een knotsgekke muziekbingo! Pak je kaart erbij en luister goed naar de muziek. Wie als eerste een horizontale rij op zijn bingokaart vol heeft, wint punten voor zijn team en gaat naar huis met de legendarische oud Hollandsche snoepzak of zelfs de champagne!


Mis deze kans niet om terug te gaan in de tijd en herinneringen op te halen aan de geweldige 80's, 90's en 00's! Onze enthousiaste quizmaster zorgt voor een avond vol plezier, lachen en herinneringen die je nooit zult vergeten!

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
9.1
6 reviews
Uitje: 9.3
Service: 9.3
Horeca: 7.3
Locatie: 9.3
Prijs/kwaliteit: 8.7
Personeel: 9.3
beoordeelt dit uitje met een:
7.3
Bedrijf / gezelschap: Vriendinnen voor een 50e verjaardag
Locatie: Den Bosch
Wij hebben een super leuke avond gehad, met als hoogtepunt onze quizmaster die het erg gezellig maakte, de bediening was daar ook top. Wij hebben vantevoren gegeten bij restaurant vrienden. Helaas was het menu wat we daar kregen niet hetzelfde als het menu waar ik expliciet voor had gekozen ivm bepaalde gerechten. Het eten was verder erg goed, alleen de bediening van de drankjes kon wat beter en moesten af en toe daar vrij lang op wachten.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: pokervrienden
Locatie: Den Bosch
afgelopen zaterdag de 80's, 90's en 00's Quiz gedaan met 12 personen en was helemaal top, erg gelachen , genoten met leuke en gelukkig geduldige quizmasters , ook de bediening was prima
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.3
Bedrijf / gezelschap: PV Duurzaam Bouwen
Locatie: Nijmegen
Was erg leuk, er was alleen wat onduidelijkheid over de locatie waar de quiz was met het regelen van een hapje wat dus niet bleek te kunnen.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.6
Bedrijf / gezelschap: 4 stellen
Locatie: Den Bosch
Leuke quiz en prima te doen als alternatief in coronatijd. Goede en gezellige quizmaster die in is voor een grapje. De vragen waren goed te doen en sommige echt een uitdaging. We hebben oprecht genoten van de avond en overwegen nog een avond te boeken maar dan natuurlijk met een ander spel.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.2
Bedrijf / gezelschap: eigen gezelschap
Locatie: Eigen locatie
goed georganiseerd, duidelijke instructie. Wat het nog prettiger zou hebben gemaakt is als we vooraf geweten zouden hebben dat er een extra mobiel apparaat nodig was voor het invullen van de vragenlijsten enz. Verder top!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Enthousiaste quizmaster
  • Interactieve quizknoppen
  • Heerlijke deuntjes uit de jaren 80's, 90's en 00's
  • Prijs voor winnende team
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.3
The Great Company Battle in Eindhoven
"We hadden met ons team van 42 personen een geweldige middag. Leuke opdrachten, andere groepen uitdagen, valstrikken leggen, competitie en ook veel gelachen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes