Eigen locatie
Avond
Reset

Avondje uit op eigen locatie? Boek een leuke activiteit

25 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Type
Gezelschap
Waar en wanneer

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Avondje uit regelen?

Stel je voor, je plant een avondje uit met vrienden, collega’s of familie. Even een datum prikken en dan komt het: wat gaan we doen? Borrelen, ergens iets eten en wat dan?


Compleet verzorgde avond uit

Regel eens een compleet verzorgde avond uit. Het enige wat je hoeft te doen is een arrangement kiezen, reserveren en wij regelen de rest. Handig, want zo stem je je avondje uit precies af op jullie budget. Dit scheelt gedoe achteraf.


Een keer wat anders

Kies voor een van de kant-en-klare arrangementen of stel zelf je uitje samen. Er is genoeg keuze in activiteiten, maar ook met het eten kun je alle kanten op. Zelfs een combinatie van activiteit en eten is mogelijk. Denk eens aan een spannend Moorddiner of Ik hou van Holland Diner Game. Gespreksstof genoeg!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.2
Pubquiz @Home
"Wij hebben met de personeelsvereniging van ons bedrijf de pubquiz gedaan via Teams. Het was erg leuk om te doen met elkaar, vooral in deze tijd waarin je elkaar weinig ziet en je eigenlijk niets leuks kunt doen. De vragen waren actueel en er zat voor een ieder wat bij om in uit te blinken. Kortom, zeker een aanrader om eens te doen! Wij gaan het zeker weer een keer doen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes