Over Uitjes-op-locatie.nl


Twee broers Istvan en Franklin die 20 jaar geleden een café begonnen en er puur voor de lol wat stepverhuur bij naast deden. Daar begon het allemaal mee, DoeNederland.nl was geboren!


DoeNederland.nl bleef groeien. Elk jaar nieuwe activiteiten in nieuwe steden en op locatie. Inmiddels zijn we 3 vestigingen Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven en een ‘broer’ rijker. Bas is er later bijgekomen als mede-eigenaar. Met zijn creativiteit is hij hét brein achter de vernieuwde en creatieve ideeën van DoeNederland.nl. Door deze kracht te combineren met de grote groep jonge enthousiaste medewerkers van DoeNederland blijven de nieuwe ideeën binnenstromen. Misschien krijg je wel een van onze event planners aan de telefoon. Zij beantwoorden graag al je vragen en kunnen op basis van jouw wensen en voorkeuren een mooi dagprogramma samenstellen.


Innovatie? Dat is voor ons het allerbelangrijkste. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten steeds weer kunnen verrassen. De inmiddels bekende escape room die je tegenwoordig veel ziet? Wij waren een van de eerste in Nederland met een escape room. We hebben ook vele citygames naar een hoger level getild. Citygames speel je namelijk door onze zelfontwikkelde app te gebruiken. Hierdoor krijgt de speler een compleet nieuwe en gave ervaring en zijn de deelnemers door de live score nóg gemotiveerder.

Door ons ruime aanbod met ruim 40 activiteiten en meer dan 100 arrangementen is er voor elk bedrijfsuitje, vriendenuitje of familie-uitje een juiste keuze te maken. 


Door alles in eigen beheer te hebben zijn wij erg flexibel en creëren wij maatwerk uitjes die compleet aansluiten bij jouw wensen.


Van een gepersonaliseerd uitje met een bedrijfslogo tot eigen vragen die verwerkt zijn in een activiteit. Of misschien juist een compleet eigen quiz met een zelfgekozen thema zoals duurzaamheid? Alles is bij ons mogelijk om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers een geweldige dag beleven en een gave ervaring krijgen waar nog lang over gesproken zal worden!

Onze kantoormedewerkers

Anouk - Teamleider Sales en Events
Anouk
Teamleider Sales en Events
Bram - Event Planner
Bram
Event Planner
Björn - Event Planner
Björn
Event Planner
Christa - Event Planner
Christa
Event Planner
Amy - Planning & Logistiek
Amy
Planning & Logistiek
Lennaert - Regio Manager
Lennaert
Regio Manager
Gaby - Vestigingsmanager Den Bosch
Gaby
Vestigingsmanager Den Bosch
Jaimy - Assistent Vestigingsmanager Den Bosch
Jaimy
Assistent Vestigingsmanager Den Bosch
Annemarieke - Vestigingsmanager Nijmegen
Annemarieke
Vestigingsmanager Nijmegen
Marin - Vestigingsmanager Eindhoven
Marin
Vestigingsmanager Eindhoven
Marloes - Financieel Medewerker
Marloes
Financieel Medewerker
Bas - Algemeen Directeur
Bas
Algemeen Directeur
Istvan - Founder
Istvan
Founder
Franklin - Founder
Franklin
Founder

Onze sfeermakers

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.3
Pubquiz (versie 2024)
"Geslaagde middag met een aangepaste versie van een pubquiz. Aangepast op de groep SW medewerkers. Goed afgewisseld met enige spelletjes die voor hilarische momenten zorgden. Vragen bleken goed te doen voor een aantal van onze medewerkers. De groepen waren ook goed gemend. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes