Vrijgezellenfeest organiseren? Wij helpen je graag op weg!

Een vrijgezellenfeest moet te gek, hilarisch en onvergetelijk worden. Een hele verantwoordelijkheid voor jou als organisator. Maar geen paniek! Met onze handige tips en een paar leuke activiteiten wordt het gegarandeerd een succes.


Tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest

1. Datum prikken

Begin ruim van tevoren met het plannen van een datum. Hoe dichterbij de datum, hoe voller de agenda’s. Om te voorkomen dat je mailbox na het prikken van een datum al vol zit, kun je bijvoorbeeld datumprikker.nl gebruiken.


2. Het budget

Misschien heb je al een programma in je hoofd en kun je aardig inschatten wat dat gaat kosten. Ken je de genodigden ook allemaal, dan kun je vast prima een budget per persoon bepalen. Grote kans dat iedereen het daar mee eens is. Ken je de groep niet goed en heb je nog geen idee wat je gaat doen? Dan kun je ook iedereen vragen wat ze willen uitgeven. Hiermee voorkom je dat iemand voor een onmogelijk bedrag komt te staan.


3. Wat ga je doen

Bedenk eerst wat de bruidegom of bruid in spé leuk zou vinden. Het is tenslotte zijn of haar feestje. Vraag de genodigden gerust om hulp. De meesten zullen graag ideeën aandragen. Hieruit kun je bijvoorbeeld een  selectie maken en de groep laten stemmen. Het populairste idee kun je dan verder uitwerken. Heb je eenmaal besloten, zet het dan ook door. Er zal altijd wel iemand zijn die liever iets anders was gaan doen. Dat kun je niet voorkomen. Het gaat erom dat de bruid of bruidegom een geweldige dag heeft en iets doet wat hij of zij leuk vindt.


4. De locatie

Bij het kiezen van een locatie of stad hou je rekening met wat je gaat doen. Houdt de bruid wel van een feestje? Dan moet er natuurlijk gedanst worden. Zorg dus voor een gezellige stad als locatie. Daar kun je het vrijgezellenfeest afsluiten in een gezellige kroeg of discotheek. Hou ook rekening met de reisafstand. Het is misschien niet zo prettig als je na afloop nog uren moet reizen. Dit kun je natuurlijk ook oplossen door met z’n allen in een hotel te overnachten, maar dat moet het budget wel toelaten. Wil je allemaal lekker een drankje kunnen nemen? Overweeg dan om je te laten vervoeren. Als je de kosten van een taxibus met z’n allen deelt, valt de prijs vaak wel mee.


5. Eten en drinken

Is de bruid of bruidegom een echte lekkerbek en gaat hij of zij het liefst elke dag uit eten? Dan moet het eten natuurlijk een belangrijk onderdeel van het programma zijn. Dus geen patatje op straat of een snelle pizza. Ga voor een driegangendiner, dit is ook te combineren met activiteit. Wij werken samen met diverse horecagelegenheden wie zorgen dat de gerechten en drankjes tijdig op tafel staan om met elkaar de strijd aan te gaan!

MINDER BELASTING BETALEN?

Organiseer je bedrijfsuitje op je eigen werkplek en betaal geen WKR. 

Lees meer

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.3
Ranking your Stars!
"In een tijd waar we allemaal op afstand van elkaar zijn, bracht deze digitale teamactiviteit ons weer even dichter bij elkaar. We hebben gelachen en vooral weer even het gevoel gehad dat we als team samen bezig waren. Leuke activiteit!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes