Escape Online: Lost Treasure Escape Online: Lost Treasure
Escape Online: Lost Treasure Escape Online: Lost Treasure
Programma
Prijzen
Reviews (7)
Veelgestelde vragen

Lost Treasure is een online 3D Escape room die je met je partner, familie, vrienden of collega’s online kan spelen. Dit kan in één team van maximaal 5 personen of in meerdere teams tegen elkaar. Start je laptop of computer op en log tegelijkertijd met jouw team in. Houdt je pen en papier bij de hand en ga op onderzoek in het huis van Archibald, baan je een weg door dingen op te pakken of om te draaien, zoom in op verdachte objecten of bekijk het huis vanuit een andere hoek. In deze 3D Escape room lijkt het net of je in een echte Escape room zit.

Los verschillende puzzels en raadsels op en ga opzoek naar verborgen aanwijzingen. Loop je vast? Geen probleem! Je kan een hint vragen om verder in het spel te komen, maar let op! Dit kost wel extra minuten.


Het verhaal

Je oudoom Archibald Aurelius was een rare vogel, je kende hem niet heel goed, alleen van de verhalen van je ouders. Het is inmiddels alweer 15 jaar geleden dat hij als vermist op is gegeven toen hij op reis ging! Maar niemand wist nou eigenlijk wat Archibald deed. Je was hem ook alweer vergeten. Totdat je een brief binnen krijgt van de notaris, na 15 jaar is Archibald overleden verklaard. Jij bent uit de familie de enige erfgenaam die het fortuin van Archibald zal erven. Fortuin? Ja, het gerucht gaat dat Archibald een groot fortuin heeft opgebouwd, maar waar mee? Dat weet niemand.

Van de notaris ontvang je een brief met daarbij een oude laptop en het verwaarloosde huis van je oudoom Archibald. Het is aan jou de taak het fortuin te bemachtigen. Lukt het jou om alle puzzels en raadsels in het huis op te lossen?


Meerdere teams?

Tijdens het spelen kan je live de voortgang van de andere teams bekijken. Dit maakt het spel nog uitdagender en competitief.  Bekijk het voorbeeld hoe het eruit ziet als je met meerdere teams deze online escape room speelt:

https://gpsp.io/losttreasure/Ranking.aspx?gamesess...$

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 7,44
€ 9,00
1
Gemiddelde beoordeling
9.1
7 reviews
Uitje: 8.9
Service: 9.4
Horeca: 7.3
Locatie: 8.9
Prijs/kwaliteit: 8.9
Personeel: 9.4
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Buren
Datum: 25-09-2021
Locatie: Eigen locatie
Wij hebben deze Online Escape Room gespeeld tijdens de Burendag. Wat een geweldige game en wat hebben we gelachen. De online game is goed te spelen voor jong en oud en zorgt voor een middag vol vermaak.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
6.4
Bedrijf / gezelschap: McKinsey
Datum: 25-05-2021
Locatie: Eigen locatie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.2
Bedrijf / gezelschap: TOPdesk
Datum: 23-04-2021
Locatie: Eigen locatie
Leuke escape room, we hebben met een groep van zo'n 25 mensen een leuke online teambuilding gehad. Hij was niet te lastig, goed te doen. Mogelijk voor de die-hard escape roomers onders ons te eenvoudig.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.8
Bedrijf / gezelschap: Tilburg Universiteit
Datum: 16-04-2021
Locatie: Eigen locatie
Goed georganiseerd, maar ik vond de ondersteuning in TEAMS wel wat aan de prijzige kant (omdat teams niet 100% meewerkte). Het team dacht goed mee en werkte prettig (pro actief = fijn). zeker op korte termijn kunnen regelen.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.2
Bedrijf / gezelschap: Scyllus jeugdcommissie
Datum: 11-04-2021
Locatie: Eigen locatie
Deze escaperoom gedaan met de jeugd van onze vereniging. Was erg leuk om in teams aan de slag te gaan. Genoeg uitdaging voor iedereen. Het enige jammere was dat de hints niet aansloten op hoever je was in het spel. Dus waren te algemeen. Was fijner geweest als je specifiekere hints kon vragen over bepaalde puzzels. De 3d kamer en het bijpassende verhaal was tof!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

Mocht het zo zijn dat je uitje toch niet door kan gaan in verband met het Coronavirus hebben wij onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Inlogcode voor ieder team
  • Duidelijke uitleg van te voren per email
  • 90 minuten spanning en teamwork

Bijzonderheden

  • Dit spel kan ook geboekt worden met begeleiding. Vraag naar de mogelijkheden.
  • Uitjes die volledig op de werkplek plaatsvinden, zijn WKR onbelast, informeer naar de mogelijkheden!
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke