DoeNederland hanteert aangescherpte maatregelen

Ook bij DoeNederland houdt het Corona virus ons bezig. We zijn momenteel druk bezig om ons bedrijf nog beter uit deze crisis tijd te laten komen. Je kan bij ons op dit moment uitjes aanvragen voor je bedrijf, familie of vriendengroep. De kans dat het later in het jaar erg druk wordt is aanwezig. Zorg dus dat je alvast de datum vastzet om teleurstellingen te voorkomen.


Voor degenen die al een uitje hebben geboekt hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je je geboekte uitje kosteloos kan verzetten of de waarde van je uitje in een tegoedbon kan omzetten zolang het virus zorgt voor bepaalde maatregelen in ons land.

Het hoofdkantoor hanteert dezelfde openingstijden en wij doen onze uiterste best om je zo goed als mogelijk van dienst te zijn. 


Bovendien staan veiligheid en gezondheid bij ons hoog in het vaandel. We nemen extra maatregelen volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Daarbij houden we de berichten rondom het Corona virus nauwlettend in de gaten en mochten er nieuwe maatregelen volgen dan zullen wij hierop acteren. Voor antwoord op de meest gestelde vragen verwijzen wij je graag door naar de website van het RIVM.


Bij voorbaat dank voor je begrip,

Team DoeNederland

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke